Keukenverbouwing in 1 week!
Keukenverbouwing in 1 week!
Keukenverbouwing in 1 week!
Keukenverbouwing in 1 week!
Keukenverbouwing in 1 week!
Keukenverbouwing in 1 week!
Koks kiezen Kroonkeukens!
Keukenverbouwing in 1 week!
Keukenverbouwing in 1 week!

Moderne keuken met een houtlook

Deze prachtige moderne keuken hebben wij mogen plaatsten bij een tevreden klant. De U-vormige keuken heeft een mooie houtlook, waardoor het een warme uitstraling krijgt. De keukenkastjes zijn van kunststof met grafieten zijkanten. Daarnaast bevat de nieuwe keuken prachtig apparatuur.

Keukenapparatuur

In deze keuken is verschillend keukenapparatuur geïnstalleerd die samen de keuken compleet maken. De keuken bevat de volgende apparatuur:

Quooker: geen keuken kan meer zonder de kokendwaterkraan van Quooker. Ook deze keuken is ervan voorzien. Er is gekozen voor de Quooker Flex van rvs. Hierdoor hebben de bewoners in één handomdraai kokend water. De Flex kraan heeft een uittrekslang voor koud en warm water. Dankzij de kokendwaterstop kan de kraan geen kokend water geven als de uittrekslang uitgetrokken is.

ATAG: er is een ATAG-vriezer geïnstalleerd in de keuken. ATAG is een betrouwbaar merk en levert apparatuur met een lange levensduur. Daarnaast bevatten de apparaten van ATAG veel opbergruimte, zodat de bewoners genoeg producten kwijt kunnen in de vriezer.

Pelgrim: het overige apparatuur zoals de vaatwasser, kookplaat, afzuigkap en de oven zijn van Pelgrim. De uitstraling van de apparatuur past perfect in de keuken. Alle apparatuur is ingebouwd en netjes weggewerkt. De zwarte apparatuur combineert prachtig met het hout van de keukenkastjes. Het is een mooi geheel bij elkaar.

Keukenafwerking

Wat deze keuken zo uniek maakt is dat de keuken een houtlook heeft zonder dat er hout gebruikt is. De keuken bestaat namelijk uit kunststof en is hierdoor waterbestendig, duurzaam en eenvoudig te onderhouden. Ook biedt de keuken opbergruimte dankzij alle lades en keukenkastjes. Het keukenblad bestaat uit composiet en is kras-, slijt- en stootvast. Het keukenblad gaat daardoor lang mee en ook deze is eenvoudig te onderhouden. Composiet is bij veel mensen een favoriet dankzij de mooie en luxe uitstraling.

Bent u ook toe aan een nieuwe keuken? Kroonkeukens helpt u graag verder. Loop binnen in onze showroom aan de Wieken 2 in Hippolytushoef of bel naar 0227 76 00 60.

Moderne keuken met een houtlook