Keukenverbouwing in 1 week!
Keukenverbouwing in 1 week!
Keukenverbouwing in 1 week!
Keukenverbouwing in 1 week!
Keukenverbouwing in 1 week!
Koks kiezen Kroonkeukens!
Keukenverbouwing in 1 week!
Keukenverbouwing in 1 week!
Keukenverbouwing in 1 week!

Meer werkruimte in de keuken

In de keuken heeft u ruimte nodig om lekkere gerechten klaar te maken, te bakken of te koken. Maar veel werkruimte wordt in beslag genomen door apparatuur als een waterkoker, koffiezetapparaat of een keukenmachine. Dit zorgt voor minder werkruimte en een rommelige keuken. Hoe zorgt u ervoor dat u meer werkruimte in de keuken krijgt? Wij geven tips!

Kasten

In een kastenwand kunt u veel spullen kwijt. Het servies en alle voedingsmiddelen, maar ook apparatuur wat u niet zo vaak gebruikt. Een tosti-ijzer en broodrooster kunt u hier bijvoorbeeld prima in kwijt. Zorg ervoor dat de spullen die u veel gebruikt op ooghoogte worden geplaatst. Dan hoeft u niet veel te bukken en kunt u er gemakkelijk bij.

Apparaten combineren

Wanneer u minder apparaten in uw keuken heeft staan, houdt u meer ruimte over. Kies bijvoorbeeld voor een combi-oven met magnetronfuncties. Of ga voor een Quooker kraan, zodat u geen waterkoker meer nodig heeft. Wilt u uw keuken ruimtelijker maken? Dan kunt u kiezen voor een afzuigkap dat verwerkt is in de kookplaat. Hierdoor oogt de keuken gelijk een stuk meer open. Daarnaast is er ruimte boven de kookplaat vrij gekomen en kunt u die ruimte gebruiken om bijvoorbeeld keukenkasten te plaatsen.

Een nis als blikvanger

Een nis in de keuken zorgt voor extra opbergruimte. Plaats in de nis een kastje met werkblad en een aantal planken daarboven. Daar kunt u uw mooiste servies of leuke keukenspullen opzetten. Hierdoor creëert u gelijk een blikvanger in de keuken.

Veel mogelijkheden

Vindt u het lastig om zelf te bedenken hoe u meer werkruimte in de keuken kunt creëren? Kroonkeukens denkt graag met u mee. Wij maken een 3D-ontwerp van uw keuken, zodat u goed kunt zien hoe uw nieuwe keuken kan worden. Kom voor persoonlijk advies langs in onze showroom aan de Wieken 2 in Hippolytushoef.