Keukenverbouwing in 1 week!
Keukenverbouwing in 1 week!
Keukenverbouwing in 1 week!
Keukenverbouwing in 1 week!
Keukenverbouwing in 1 week!
Keukenverbouwing in 1 week!
Koks kiezen Kroonkeukens!
Keukenverbouwing in 1 week!
Keukenverbouwing in 1 week!

Kunststof keuken met magnolia front

Kroonkeukens heeft onlangs een prachtige keuken met magnolia kleur mogen leveren en plaatsen bij een klant in Twisk. Deze keuken heeft een landelijke sfeer en een rechte opstelling.

Voor het keukenblad is er gekozen voor een graniet werkblad. Een graniet aanrechtblad is een eeuwenoud product dat de laatste jaren een flinke opmars maakt in de Hollandse keuken. Een graniet aanrechtblad geeft een schitterend luxe effect in de keuken. Graniet is erg duurzaam waardoor het keukenblad jarenlang mee gaat.

Keukenapparatuur

Er is divers keukenapparatuur in deze nieuwe keuken geplaatst. Er is gekozen voor de volgende apparatuur:

Falcon inductiefornuis

Voor het fornuis is er gekozen voor een variant Falcon. Het is een inductiefornuis en beschikt over een oven. Het fornuis is voorzien van een theedoekrail en diverse bedieningsknoppen. Inductie koken is een moderne vorm van koken. De bodem van de pan wordt verhit en niet de plaat waar de pannen opstaan. Hierdoor gaat er weinig energie verloren. De energie gaat direct naar het verwarmen van de pan toe. Zodra de pan van de kookplaat af wordt gehaald, koelt de plaat geleidelijk af. De kookplaat van het Falcon fornuis is gemakkelijk schoon te maken, dankzij het vlakke glazen oppervlak.

Siemens vaatwasser

Siemens vaatwassers zijn slim, snel, stil en zuinig tegelijk. Alle innovatieve functies en intelligente programma’s besparen u dagelijks tijd. Met verschillende opties kunt u de tijd van uw vaatwasser verkorten. Waardoor uw vuile vaat sneller schoon en sneller droog wordt. Ook bij deze keuken is er gekozen voor een Siemens vaatwasser.

Novy afzuiger

In deze nieuwe keuken is een nieuwe Novy inbouw afzuigkap geplaatst. Deze inbouw afzuigkap heeft een hoogte van 19,5 centimeter. Dankzij de compacte motor heeft deze afzuigkap maar een minimale inbouwhoogte nodig. Daarnaast heeft het flexibele installatiemogelijkheden dankzij de draaibare motor. De compacte motor kan gedraaid worden in meerdere richtingen, zoals links, rechts, voor of achter. Hierdoor kan de afzuigkap gemakkelijk worden geplaatst op de gewenste plek in de keuken.

Bent u ook toe aan een nieuwe keuken? Kroonkeukens helpt u graag verder. Loop binnen in onze showroom aan de Wieken 2 in Hippolytushoef of bel naar 0227 76 00 60.

Kunststof keuken met magnolia front