Koks kiezen Kroonkeukens!
Koks kiezen Kroonkeukens!
Koks kiezen Kroonkeukens!
Koks kiezen Kroonkeukens!
Koks kiezen Kroonkeukens!
Koks kiezen Kroonkeukens!
Koks kiezen Kroonkeukens!
Koks kiezen Kroonkeukens!
Koks kiezen Kroonkeukens!

Kroonkeukens viert driejarig bestaan

Op zondag 21 januari viert Kroonkeukens feest. Wij vieren dan ons driejarig jubileum en nodigen u graag uit om dit met ons te komen vieren. U bent van harte welkom tussen 11.00 en 16.00 uur aan De Wieken 2 in Hippolytushoef.

Arie Kossen van Kroonkeukens kijkt met een lach op zijn gezicht terug op de afgelopen drie jaar. “In de afgelopen jaren hebben wij gemerkt dat er veel interesse is voor een keukenspeciaalzaak in Hippolytushoef en omstreken. In deze drie drukke en succesvolle jaren zijn wij uitgegroeid tot een volwaardige keukenspeciaalzaak in de regio en weten de klanten ons goed te vinden.”

Meer dan keukens verkopen

Bij Kroonkeukens draait het om meer dan alleen keukens verkopen. “Kroonkeukens in breed inzetbaar. Van het vervangen van keukenapparaten tot aan het plaatsen van een nieuwe keuken. Bovendien kunnen wij een keukenverbouwing binnen een week realiseren”, legt Arie uit. “Wij slopen en verwijderen de oude keuken en voeren alles af. Ook het installatie-, stuc-, timer- en tegelwerk kunnen wij verrichten bij het plaatsen van uw nieuwe keuken. Met onze all-in-service onderscheiden wij ons in de keukenbranche en voorzien wij hiermee in de behoefte van de klant.”  

Zondag 21 januari – Het jubileum

Om ons driejarig jubileum te vieren hebben wij zondag 21 januari diverse activiteiten in onze showroom. Huiskok Wim gaat koken en lekkere hapjes bereiden. Ook laten wij de mensen deze dag kennismaken met het gebruik van diverse keukenapparaten. “Tijdens deze dag kan iedereen zich laten inspireren op het gebied van de nieuwste keukentrends”, vertelt Arie.  

Wij zullen een introductie geven over de vele mogelijkheden van de Novy afzuigsystemen en kookplaten. Deze stille en efficiënte keukenventilatie en kookplaat is één van het hoogste kwaliteitsniveau. Dankzij het doordachte design en functioneel gebruiksgemak zorgt de apparatuur van Novy voor meer comfort in de keuken. Omdat wij vertrouwen op de kwaliteit van het product, leveren wij het met een garantie van 5 jaar.

Komt u ook?

Komt u ook bij ons langs om samen het 3jarige jubileum van Kroonkeukens te vieren? Iedereen is welkom op 21 januari ’18 van 11.00 tot 16.00 bij ons aan De Wieken 2 in Hippolytushoef. Graag tot ziens in onze showroom!

Lees hier meer over de open dag.