Keukenverbouwing in 1 week!
Keukenverbouwing in 1 week!
Keukenverbouwing in 1 week!
Keukenverbouwing in 1 week!
Keukenverbouwing in 1 week!
Keukenverbouwing in 1 week!
Keukenverbouwing in 1 week!
Koks kiezen Kroonkeukens!
Keukenverbouwing in 1 week!

Keukentrends van 2021

Het lijkt nog ver weg, maar voor we het weten is het zo ver: 2021. Bent u toe aan een nieuwe keuken en wilt u deze graag vervangen in het nieuwe jaar? Lees dan vooral even mee. Deze keukentrends wilt u niet missen!

Marmer, marmer, marmer

Marmer kan tegenwoordig niet meer ontbreken in huis en zeker niet in de keuken. De keuken krijgt direct een luxe uitstraling wanneer u kiest voor een werkblad of achterwand van marmer. Echt marmer is erg prijzig, maar er zijn betaalbare alternatieven. Denk hierbij aan keramiek, composiet of kunststof met een marmerlook. Liever niet te veel marmer in de keuken? Kies dan voor accessoires zoals snijplanken of zeepbakjes van marmer.

Messing en metaal

Trends die perfect passen bij marmer zijn messing en metaal. Deze materialen zien we terug in kranen, spoelbakken, grepen, maar ook in keukenkasten en fronten is het tegenwoordig mogelijk. Gaat u voor een greeploze keuken? Kies dan voor een greeplijst in een messing of metaalkleur. Dit geeft uw keuken een luxe en elegante uitstraling.

Zwarte keuken

Deze trend zagen we afgelopen jaar al, maar blijft ook in 2021 nog hangen: een zwarte keuken. Het is stijlvol en het past overal bij. U kunt kiezen voor een volledig zwarte keuken of voor elementen die zwart zijn, zoals een kookeiland of bepaalde accenten.

Woonkeuken

De keuken wordt weer het hart van het huis. Daarom wordt de keuken betrokken bij het woongedeelte. Hierdoor gaan wonen, koken en eten naadloos in elkaar over.

Subtiele kleuren

Naast zwart zien we veel subtiele kleuren terug in keukens. Denk hierbij aan oudroze, mintgroen en lichtblauw. Deze zachte kleuren voegen op een subtiele manier kleur toe aan uw interieur. Combineer deze zachte tinten met statement materialen zoals koper, metaal en messing.

Jaren ’50 en ‘60

In de jaren ’50 en ‘60 kozen veel mensen voor een keuken met houttinten zoals noten en donker eiken. Deze trend zien we weer terug in de keuken. De kleuren en materialen worden gemixt, waardoor het een moderne keuken wordt. Ook de organische vormen uit de jaren ’50 en ’60 zijn terug. Geen scherpe randen meer, maar juist ronde en ovalen vormen.

Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden? In onze showroom kunt u diverse keukens en de bijbehorende opties bekijken. Samen met u stellen we uw droomkeuken samen. We zien u graag binnenkort in onze showroom aan de Wieken 2 in Hippolytushoef.