Koks kiezen Kroonkeukens!
Koks kiezen Kroonkeukens!
Koks kiezen Kroonkeukens!
Koks kiezen Kroonkeukens!
Koks kiezen Kroonkeukens!
Koks kiezen Kroonkeukens!
Koks kiezen Kroonkeukens!
Koks kiezen Kroonkeukens!
Koks kiezen Kroonkeukens!

Keukentrends 2020

We naderen langzaam alweer het einde van het jaar. Het nieuwe jaar is de perfecte tijd om uw keuken een metamorfose te geven. Weet u al hoe uw droomkeuken eruit ziet of heeft u nog geen idee? Wij zetten de keukentrends van 2020 op een rijtje om u verder te helpen. Welke trend komt in uw keuken terug?

Donkere kleuren

Eén van de trends van 2020 is het gebruik van donkere kleuren in de keuken. Zwart is helemaal in. Zwarte keukens met donkere accenten. Een donkere keuken oogt chique en past in heel veel interieurs.

Spelen met licht

Licht in de keuken is wel zo fijn, met deze trend mag u helemaal losgaan. Licht in de keuken wordt een soort kunst. Geen simpele spotjes meer, de keuken mag worden geaccentueerd met prachtig licht. Door het licht boven of onder de kasten te plaatsen krijgt u een speels effect. Goed licht maakt de keuken een stuk sfeervoller en warmer.

Natuurlijke materialen

Natuurlijke materialen worden helemaal hip. Denk hierbij aan marmer of hout. U kunt deze trend goed combineren met de trend van donkere kleuren. Kies voor donkerbruin hout met zwart marmer. Ook mag er worden gecombineerd tussen hard en zacht. Denk aan de zachte look van hout en de hardere look van marmer.

Slimme apparatuur in de keuken

Het is soms niet meer bij te houden welke nieuwe technologische snufjes er nu weer op de markt worden gezet. In de keuken is bijna ieder apparaat wel slim en dit gaat ieder jaar een stukje verder. Ook in 2020 zien we deze trend weer terug komen. Hoe meer technische snufjes in de keuken hoe beter.

Goud

Nieuw in het jaar 2020 is goud in de keuken. Deze trend kunt u op verschillende manieren toepassen. Zo geeft u uw donkere keuken bijvoorbeeld een warme, chique uitstraling wanneer u hier gouden elementen aan toevoegt. Denk bijvoorbeeld aan een gootsteen, een kraan of greepjes van goud.

De oven mag gezien worden

Voorheen werd de oven vaak weggestopt en onopvallend in de keuken geplaatst. Maar met de trend van 2020 gaat hier verandering in komen. De oven speelt een grote rol in de keuken van 2020. Het wordt het middelpunt van deze locatie in het huis en mag dan ook duidelijk in het zicht staan.

Uw eigen keuken een metamorfose geven

Wilt u in het nieuwe jaar graag een nieuwe keuken laten plaatsen? Kroonkeukens zorgt ervoor dat u in één week een nieuwe keuken in uw huis heeft staan. Laat u adviseren in onze showroom aan De Wieken 2 in Hippolytushoef. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier of bellen naar 0227 – 76 00 60.