Keukenverbouwing in 1 week!
Keukenverbouwing in 1 week!
Keukenverbouwing in 1 week!
Keukenverbouwing in 1 week!
Keukenverbouwing in 1 week!
Keukenverbouwing in 1 week!
Keukenverbouwing in 1 week!
Koks kiezen Kroonkeukens!
Keukenverbouwing in 1 week!

Keukendeurtjes vervangen

Keukendeurtjes bepalen de uitstraling van de keuken. De deurtjes moeten daarom goed aansluiten op de stijl en uitstraling van uw keuken. Kroonkeukens biedt diverse mogelijkheden bij het inrichten van uw nieuwe keuken. Zijn uw keukendeurtjes toe aan vervanging? Wij denken graag met u mee en bieden de juiste oplossing.

Heeft u een keukendeurtje dan niet meer naar behoren werkt, scheef hangt of beschadigd is? Wij zorgen ervoor dat uw keuken er weer zo goed als nieuw uit ziet, dankzij nieuwe keukendeurtjes. Door de deurtjes te vervangen hoeft u niet een geheel nieuwe keuken aan te schaffen, maar voelt de keuken toch als nieuw aan.

Het komt vaak voor dat de folie van het keukenkastje of -deurtje loslaat of scheurt. Dit zien wij het vaakst voorbij komen bij keukens die acht of negen jaar oud zijn. Kroonkeukens komt graag bij u langs om de situatie te bekijken en bieden vervolgens een passende oplossing. Wij kunnen de kapotte keukendeurtjes gemakkelijk en snel vervangen.

Keukendeurtjes volledig naar uw wens

Bent u toe aan een nieuwe uitstraling van de keuken? Dan kan het vervangen van de keukendeurtjes de juiste oplossing zijn. Kies de stijl die bij u past. Gaat u voor landelijk en klassiek? Of past strak en modern beter bij u? Kroonkeukens heeft diverse modellen in de collectie, waardoor er altijd wat tussen zit wat goed bij uw smaak en uw keuken past. Daarnaast heeft u de keuze uit verschillende grepen, maar we kunnen de deurtjes ook greeploos leveren.

Heeft u kapotte keukendeurtjes of is de keuken toe aan een nieuwe uitstraling? Kroonkeukens helpt u hier graag bij. Neem voor meer informatie contact met ons op via 0227 76 00 60 of loop binnen in onze showroom aan de Wieken 2 in Hippolytushoef.