Keukenverbouwing in 1 week!
Keukenverbouwing in 1 week!
Keukenverbouwing in 1 week!
Keukenverbouwing in 1 week!
Keukenverbouwing in 1 week!
Keukenverbouwing in 1 week!
Keukenverbouwing in 1 week!
Koks kiezen Kroonkeukens!
Keukenverbouwing in 1 week!

Keuken kleuren; dit zijn de trends van nu

Wit, zwart en eiken zijn kleuren die vaak worden gekozen voor keukens. Maar er is een nog veel breder scala aan mogelijkheden als het gaat om de kleur van de keukenfronten. In 2021 zien we vooral natuurlijke kleuren voorbij komen. Waarbij groen en blauw een flink opkomst maken. Deze populaire aardse tinten worden op verschillende manieren toegepast in de keuken. Wij vertellen u meer over deze trend.

Rust dankzij een groen- of blauwtint

Antiekgroen, mosgroen, hemelsblauw of koningsblauw; blauw en groen zijn de favoriete kleuren van dit moment. Wat deze kleuren gemeen hebben is dat ze veel rust en ruimte geven. Door ook de achterwand of de tegels in deze kleuren uit te voeren creƫert u eenheid. Kies voor doorlopende lades en kasten en een aanrechtblad in een lichte kleur. Zo wordt de keuken een prachtige plek in uw woning.

Natuurlijke woestijnkleuren

Rustige kleuren passen binnen ieder interieur. Zo ook natuurlijke woestijnkleuren zoals zandkleur, magnolia en honing. U kunt voor diverse type keukens kiezen. Bij Kroonkeukens kunnen we ieder type keuken uitvoeren in de kleur naar uw wens. Van een traditionele en landelijke keuken tot een strakke en moderne keuken; het is allemaal mogelijk. Het fijne aan dit soort rustige kleuren is dat u het kunt combineren met alles. Gaat u voor een strakke zwarte kraan of accessoires of voor de luxe uitstraling van goud? Stel uw ideale keuken samen bij Kroonkeukens.

Roze tinten in de keuken

Binnen de zachte en aardse tinten valt ook roze. Het palet van deze kleur is heel breed en gaat van heel zacht tot een diepere terracotta kleur. Roze keukens zorgen voor rust en mixen mooi met andere kleuren.

Doe inspiratie op bij Kroonkeukens

Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden en welke kleuren er allemaal beschikbaar zijn? Kom langs in onze showroom en doe inspiratie. Onze adviseurs staan voor u klaar om u te adviseren en verder te helpen.