Keukenverbouwing in 1 week!
Keukenverbouwing in 1 week!
Keukenverbouwing in 1 week!
Keukenverbouwing in 1 week!
Keukenverbouwing in 1 week!
Keukenverbouwing in 1 week!
Keukenverbouwing in 1 week!
Keukenverbouwing in 1 week!
Koks kiezen Kroonkeukens!

Hoe pakt u een keukenverbouwing aan?

Een keuken verbouwen is een flinke klus en kan behoorlijk wat stress geven. Daarom is het van belang dat u de verbouwing van de keuken goed voorbereid. Bij Kroonkeukens hebben we al jarenlange ervaring met het verbouwen van keukens en helpen wij u hier graag bij. Wij geven u in dit artikel een aantal tips op de verbouwing van de keuken stap voor stap voor te bereiden.  

Ontwerp van de keuken

Een goede voorbereiding is het halve werk, dat geldt ook voor het verbouwen van keukens.
Bepaal van tevoren precies wat de inrichting van de keuken moet worden; hoe groot moeten de vriezer, magnetron en kastjes zijn. Verwijder eventuele onderdelen en/of tegels die in de weg zitten.
Gaat u veel veranderen? Houd er dan rekening mee dat leidingen verlegd moeten worden. De vakmannen van Kroonkeukens kunnen u hier bij helpen.

Voorbereiding

Laat een vakman de leidingen, elektra en ventilatiekanalen aanleggen en doortrekken naar de nieuwe locatie voor uw keukenontwerp. Vaak lopen de muren schade op bij het verwijderen van de oude keuken. Bij Kroonkeukens kunnen wij uw keuken binnen 1 week vervangen en voor alle werkzaamheden zorgen. Hierdoor kunnen wij het sloopwerk, aanleggen van leidingen, tegelen, stuuken en plaatsen van de nieuwe keuken voor u verzorgen. Hierdoor heeft u zo min mogelijk last van de verbouwing en kunt u al binnen 1 week genieten van uw nieuwe keuken!

Vloer

Nadat de keuken helemaal leeg is gehaald, en de muren weer zijn gedroogd, is het tijd voor de volgende stap: de vloer. Er wordt vaak gekozen voor tegels in de keuken, maar laminaat, houten of keramische vloeren behoren ook tot de mogelijkheden. Houd er rekening mee dat deze keuze veel invloed kan hebben op de totaalkosten. Ook bij deze stap kan Kroonkeukens u helpen.

Keuken opbouwen

We zijn aangekomen bij de belangrijkste fase van de verbouwing: de opbouw van de nieuwe keuken. Volg zorgvuldig de aanwijzingen op de bouwtekening. Begin met het plaatsen van de kasten. Nadat alle kasten stevig zijn bevestigt, is het tijd om het aanrechtblad te bevestigen. Denk om uw eigen veiligheid en zorg ervoor dat u het blad met genoeg mensen tilt. Na het plaatsen van het aanrechtblad kunt u de wasbak, kraan en andere kuikenapparatuur plaatsen. Staat alles recht en netjes op zijn plek? Dan is het nu tijd voor de finishing touch. Alle naden mogen netjes dicht gekit worden. Wilt u dit toch liever door vakmensen laten uitvoeren? Bij Kroonkeukens bent u aan het juiste adres. Wij zorgen ervoor dat de keuken netjes en goed wordt geplaatst.

Keukenverbouwing in 1 week

Wij van Kroonkeukens kunnen u ondersteunen bij elke stap van de verbouwing, van het verwijderen van de oude keuken tot aan het dicht kitten van de naden. Kroonkeukens de verbouwing van uw keuken binnen één week realiseren. Lees hier meer over deze service.

Wilt u meer weten over het verbouwen van de keuken en hoe Kroonkeukens dit aanpakt? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of bel naar 0227 76 00 60.