Keukenverbouwing in 1 week!
Keukenverbouwing in 1 week!
Keukenverbouwing in 1 week!
Keukenverbouwing in 1 week!
Keukenverbouwing in 1 week!
Keukenverbouwing in 1 week!
Keukenverbouwing in 1 week!
Koks kiezen Kroonkeukens!
Keukenverbouwing in 1 week!

Hoe kies ik het juiste keukenblad?

Het aanrechtblad bepaalt voor een groot deel de sfeer en uitstraling van een keuken. Daarnaast is het ook nog een belangrijk onderdeel: hier maakt u veel gebruik van. Het is uw werkblad en moet daarom aansluiten op uw gebruik en keukengewoonten. Uiteraard is het ook belangrijk dat het keukenblad goed bij uw smaak past.

Wat zijn uw wensen?

Het is allereerst belangrijk om uw wensen te inventariseren. Moet het tegen vette vingers kunnen en bestand zijn tegen hoge temperaturen? En vindt u het niet erg om dagelijks te poetsen of is zo min mogelijk onderhoud belangrijk. Dit zijn allemaal punten die meespelen bij het maken van een keuze.

Kies voor het juiste materiaal

Ieder materiaal heeft weer andere eigenschappen. Zo zijn kunststof en composiet gemakkelijk schoon te maken. Daarnaast is composiet zeer sterk, hittebestendig en hygiënisch. Maar het moet ook bij uw smaak passen. Houdt u meer van een natuurlijke look? Dan is een houten keukenblad een idee. Het is misschien niet het eerste materiaal waar u aan denkt in een keuken, maar met het juiste onderhoud is het absoluut mogelijk en de uitstraling is prachtig!

Hoeveel werkruimte wilt u in de keuken?

Het is prettig als u voldoende werkruimte in uw keuken heeft. De standaarddiepte van een keukenblad is 60 centimeter. Maar zodra u er keukenapparatuur op gaat plaatsen adviseren we om voor een blad van 70 centimeter te kiezen. Dit zorgt voor 20% meer werkruimte.

Prijs speelt ook een rol

Uiteraard speelt uw budget ook mee bij het maken van een keuze. Kiest u bijvoorbeeld voor keramiek of graniet? Dan hangt er een wat groter prijskaartje aan vast. Wilt u voor een wat goedkopere optie gaan? Dan is kunststof een goede optie.

Diverse stijlen

Uiteraard heeft u ook ruime keus uit diverse stijlen. Gaat u voor strak en industrieel? Dan is een betonlook een prachtige optie. Gaat u voor iets meer luxe? Marmerlook is helemaal in en past bij vrijwel iedere keuken.

In de showroom van Kroonkeukens kunt u diverse keukenbladen bekijken en vertellen we u graag meer over de mogelijkheden. Laat u goed adviseren door één van onze specialisten. We ontvangen u graag in onze showroom aan De Wieken 2 in Hippolytushoef.