Keukenverbouwing in 1 week!
Keukenverbouwing in 1 week!
Keukenverbouwing in 1 week!
Keukenverbouwing in 1 week!
Keukenverbouwing in 1 week!
Keukenverbouwing in 1 week!
Koks kiezen Kroonkeukens!
Keukenverbouwing in 1 week!
Keukenverbouwing in 1 week!

Diverse keukenwanden

De traditionele rol van de keuken is in de afgelopen vijftig jaar drastisch veranderd. Waar het vroeger alleen een plek was om maaltijden te bereiden, wordt er nu in de keuken geleefd. In de loop van de jaren zijn keukens steeds moderner, hipper en unieker geworden. Doordat we nu meer in de keuken zijn, is het belangrijk dat de keuken een sfeervol en gezellig karakter heeft. Hierbij speelt de keukenwand een grote rol. Wij hebben een paar prachtige keukenwanden op een rijtje gezet!

Plexiglas keukenwand

Het gladde, glanzende oppervlak van plexiglas plaat geeft een hoogwaardige uitstraling en is gemakkelijk schoon te maken. Er zijn veel mogelijkheden in kleur, daarom is plexiglas geschikt voor veel keukens. Ook is er een mogelijkheid om de achterwand te verlichten. Met led-strips kan de verlichting prima achter de plexiglas achterwand worden weggewerkt.

Keukenwand van hout

Een keukenwand van hout geeft uw keuken een warme uitstraling. Houd wel rekening met de lichtinval binnen de ruimte. Donker hout is mooier voor een lichte ruimte en licht hout is mooier voor een donkere ruimte. Het is belangrijk dat wanneer u kiest voor echt hout dat het hout goed wordt onderhouden en schoongemaakt. Wilt u geen echt hout maar wel een achterwand met de look van hout? Dan kunt u kiezen voor PVC. Dit heeft de uitstraling van hout en is ook goed schoon te maken.

Stenen keukenwand

Een stenen achterwand is prachtig voor een keuken met een industrieel uiterlijk. De keuken wordt hier robuust en stoer van. Tegenwoordig wordt er steeds meer gebruik gemaakt van grote keramische tegels als achterwand. Deze zijn er in alle soorten en maten en geven uw keuken een stoere look.

Keukenwand van tegels

Tegels maken uw keuken heel persoonlijk. Tegels worden vaak geassocieerd met ouderwets, maar als er wordt gekozen voor een zwart, antraciet of grijze steenkleur oog dit heel modern. En deze kleuren passen ook bij de keukens van nu. Ook zijn er veel mogelijkheden in het leggen van de tegels. De tegels kunnen vierkant worden gelegd maar u kunt er ook voor kiezen om de tegels verticaal of in vissengraatpatroon te leggen.

Bent u op zoek naar een geschikte keukenwand en wilt u hier graag meer advies over ontvangen? Onze adviseurs helpen u graag verder in onze showroom. Kom langs voor advies in onze showroom aan de Wieken 2 in Hippolytushoef.