Koks kiezen Kroonkeukens!
Koks kiezen Kroonkeukens!
Koks kiezen Kroonkeukens!
Koks kiezen Kroonkeukens!
Koks kiezen Kroonkeukens!
Koks kiezen Kroonkeukens!
Koks kiezen Kroonkeukens!
Koks kiezen Kroonkeukens!
Koks kiezen Kroonkeukens!

De nieuwste apparaten van ATAG en Pelgrim bij Kroonkeukens

Kroonkeukens blijft zich graag vernieuwen en houdt de nieuwste ontwikkelingen op keuken- en badkamergebied goed in de gaten. Niet alleen op het gebied van keukentrends, maar ook keukenapparatuur zoals kookplaten en ovens. Wij lichten graag drie nieuwe prachtige apparaten van ATAG en Pelgrim uit. In dit artikel vertellen wij u hier meer over en laten we de werking van de apparaten zien. Leest u mee?

Pelgrim – 3 in 1 oven

Met deze oven van Pelgrim heeft u een magnetron, bakoven en stoomoven in 1 apparaat. In de 3 in 1 oven van Pelgrim kunt u alle gerechten gezond en snel bereiden. De oven heeft een grote inhoud, van maar liefst 50 liter. De bediening is duidelijk, fris en helder en bevat zelfs beelden. Door de 140 voorgeprogrammeerde recepten is het bereiden van een gerecht nog nooit zo eenvoudig geweest. De oven is verkrijgbaar in matzwart en in RVS.

Benieuwd naar alle mogelijkheden van de oven? Bekijk dan onderstaande video.

 

ATAG – Free Area inductiekookplaat

ATAG biedt extra veel vrijheid tijdens het koken dankzij hun Free Area inductiekookplaat. Het handige aan deze kookplaat is dat de pannen overal op de inductiekookplaat geplaatst kunnen worden. Met het handige en duidelijke bedieningspaneel in de kookplaat kunt u heel eenvoudig de kookplaat instellen. U bent niet meer gebonden aan vaste kookzones, maar u heeft één grote kookzone. De kookplaat heeft een automatische panherkenning en meet de grootte van de pan. Daar wordt vervolgens de warmte op afgestemd.

Hoe de kookplaat precies werkt ziet u in onderstaande video.

 

ATAG Hood-in-hob – Inductiekookplaat met geïntegreerde afzuiging

Een inductiekookplaat met geïntegreerde afzuiging is voor veel mensen een grote wens. Dit is een echte toevoeging aan uw keuken. De ATAG inductiekookplaat met geïntegreerde afzuiging heft een twin filter systeem. Dit systeem filtert op efficiënte wijze de lucht dubbel, door 1 filter. De kookplaat bevat een flexibele zone, waardoor u één groot kookoppervlak heeft. Daarnaast heeft het een eenvoudige bediening en een aantal automatische programma’s.

Meer weten over deze inductiekookplaat? Bekijk het in onderstaande video.

 

 

Bent u benieuwd naar de keukenapparaten en welke mogelijkheden er nog meer zijn? Kroonkeukens adviseert u graag. Neem voor meer informatie contact met ons op.