Keukenverbouwing in 1 week!
Keukenverbouwing in 1 week!
Keukenverbouwing in 1 week!
Keukenverbouwing in 1 week!
Keukenverbouwing in 1 week!
Koks kiezen Kroonkeukens!
Keukenverbouwing in 1 week!
Keukenverbouwing in 1 week!
Keukenverbouwing in 1 week!

Breng kleur in uw keuken

Bij het uitzoeken van een nieuwe keuken komt al snel de vraag naar boven, welke kleur ga ik kiezen? Een lastige keuze aangezien Nederlanders gemiddeld 3 jaar in de keuken staan en u er zo lang mogelijk van wilt genieten. In deze blog geven we tips en inspiratie voor het kiezen van de juiste kleur in de keuken.

Vandaag is rood de kleur van… uw keuken!

Tegenwoordig hoeven we niet meer bij de standaard kleuren te blijven, alles kan en mag. Kies bijvoorbeeld voor een rode keuken. Dit brengt niet alleen kleur in huis maar stimuleert ook de eetlust. Precies wat u nodig heeft in een keuken! Kijk wel uit met welke tint rood u gebruikt, het kan al snel te veel zijn.

Breng de zon in huis met een gele keuken!

De kleur geel brengt het zonnetje letterlijk in de keuken. De keuken knalgeel kleuren is niet gebruikelijk, maar kan natuurlijk worden gebruikt als u een echte eyecatcher wilt creëren. Gebruik zachtgele kleuren in combinatie met grijs en creëer een romantische, nostalgische sfeer in uw keuken.

Pompoenoranje

Oranje wordt gezien als een zeer gedurfde kleur in de keuken en wordt vaak over het hoofd gezien. Dit is jammer want net als bij rood en geel heeft de kleur verschillende schakeringen. Wanneer u het zachte pompoenachtige oranje combineert met donkere houten fronten creëert u een prachtige warme uitstraling.

Zwarte keukens: luxe, modern en speciaal

Inmiddels is zwart allang geen zwart meer. Door hun donkere kleur krijgen zwarte keukens een bijzondere, chique uitstraling. Zeker in moderne keukens is de zwarte kleur een prachtige keuze. Gecombineerd met een witcomposiet werkblad geeft u uw keuken een sterk contrast. Een betonnen werkblad geeft de keuken juist een stoere, robuuste uitstraling en is op verschillende manieren af te werken.

50 tinten wit: modern of juist landelijk?

Wit wordt gezien als een standaard keuken kleur, fris en schoon, eigenlijk precies wat u in een keuken wenst. Maar omdat wit standaard is, hoeft het nog niet saai te zijn. Gaat u voor een strakke, spierwitte keuken en creëert u een moderne uitstraling? Of kiest u voor een warme, uitnodigende crème kleur die past in een landelijke keuken?

Wit gaat ook perfect samen met andere kleuren. Zo brengt u op een andere manier kleur in uw keuken. Denk bijvoorbeeld aan de achterwanden, armaturen of keukenaccessoires.

Hulp nodig bij het maken van de juiste keuze?

Twijfelt u welke kleur het beste aansluit op uw wensen? Loop dan eens binnen in onze showroom aan de Wieken 2 in Hippolytushoef. Wij adviseren u over de diverse mogelijkheden om kleur in uw huis te brengen en komen er samen met u uit welke kleur het beste bij u past. Voor meer informatie kunt u bellen naar 0227 – 76 00 60 of het contactformulier invullen.